EDICIONI I BULETINIT MUJOR BALKANS WATCH BRIEFING PËR MUAJIN MAJ

Tags:
By Qershor 19, 2020 European Values

Partnerët tanë, Vlerat Evropiane, kanë publikuar edicionin e fundit të buletinit mujor Balkans Watch Briefing.

Në të, mund të lexoni artikujt e mëposhtëm:

 

F2N2 – Keqpërdorimi i Ditës së fitores mbi fashizmin nga ndikuesit reaksionarë në Maqedoninë e Veriut

 

Datat e ndryshme të shënimit të Ditës së fitores mbi fashizmin u abuzuan për të promovuar atmosferë anti-perëndimore në Maqedoninë e Veriut.

 

Pse jo – “Ndihma humanitare” ruse për Bosnjë dhe Hercegovinën

 

Aktorët e huaj malinje kanë shfrytëzuar mundësinë për të promovuar agjendat e tyre antidemokratike duke intensifikuar dezinformatat propaganduese në lidhje me ndihmën ruse për Bosnjë dhe Hercegovinën.

 

CDT – Tregimet ruse rreth bio-laboratorëve amerikanë janë rikthyer

 

Kohët e fundit, aktorët rusë dhe pro-rusë në Evropën Juglindore rigjallëruan tregimin shumëvjeçar dezinformativ sipas të cilës gjoja ekzistojnë bio-laboratorë amerikanë në hapësirat e ish-Bashkimit Sovjetik. F2N2 gjithashtu shkroi për këtë narracion.

 

Në këtë vegëz mund të regjistroheni për buletinin mujor.

Ова е архива на старата F2N2. Новата верзија е достапна на: f2n2.mk

Share via
Copy link
Powered by Social Snap