360 СТЕПЕНИ: ДЕБАТА ЗА 5Г И СИТЕ КОНТРОВЕРЗИИ ПОВРЗАНИ СО ОВАА ТЕМА

Tags:
By април 27, 2020 Video
Целата емисија погледнете ја на следниов линк.

Ова е архива на старата F2N2. Новата верзија е достапна на: f2n2.mk

Share via
Copy link
Powered by Social Snap