50 ПРОЦЕНТИ ОД ДОКТОРИТЕ ВО ХРВАТСКА НЕ “ОДБИЛЕ ДА БИДАТ ВАКЦИНИРАНИ” ПРОТИВ КОРОНАВИРУС

Tags: CoronavirusCOVID-19Vaccine
By декември 16, 2020 Corona, Retrieved, SEECheck

На порталите и на социјалните медиуми во Северна Македонија, се објави вест во која се пренесуваат резултати од анкета спроведена во Хрватска помеѓу здравствените работници на тема вакцинирање против коронавирусот. Истата тврди дека 50 проценти од докторите изјавиле дека нема да се вакцинираат.

 

Нашиот партнер од Хрватска, ја имаа разобличено оваа информација. Повеќе на следниот линк: https://faktograf.hr.

Ова е архива на старата F2N2. Новата верзија е достапна на: f2n2.mk

Share via
Copy link
Powered by Social Snap