ПРОТЕСТИ НА АНТИ-КОРОНА ВО ЗАГРЕБ: МАФИЈАТА ПЛАЌА ДА СЕ НАПИШЕ СМРТ ОД КОРОНА

Tags: Coronavirus
By ноември 11, 2020 Corona, Retrieved, SEECheck

На социјалните медиуми во регионот и во Северна Македонија, се објави вест за “анти-корона”протести во Загреб каде беа изнесени дезинформации поврзани со пандемијата.

Нашиот партнер од Хрватска ги имаат разобличено тврдењата поврзани со коронавирусот. Повеќе на следниот линк: https://faktograf.hr.

Ова е архива на старата F2N2. Новата верзија е достапна на: f2n2.mk

Share via
Copy link
Powered by Social Snap