Kategori

F2N2 ANALIZA

Qasje akademike me analiza të shkurtra të ekspertëve të temave, objekt i narracioneve dezinformuese. Analizat ofrojnë burime dhe  të dhëna shkencore, argumente dhe njohuri për çështje të caktuar.

Ова е архива на старата F2N2. Новата верзија е достапна на: f2n2.mk

Copy link
Powered by Social Snap