DERI NË 2023 QYTETI I PARË ME 5G RRJET NË MAQEDONI – ,,LAJMET E RREME U INTENSIFIKUAN PASI U BËMË ANTARË NË NATO”

Televizioni TV21 inçizoi shtojcë në temën 5G rrjeti në Maqedoni. Me hyrjen në NATO filluan të përhapen një numër i madh i dezinformatave lidhur me 5G teknologjinë. Pjesëmarrje në mesin e folësve në këtë temë kishte dhe Rosana Aleksoska – projekt menaxhere e projektit “F2N2 luftë kundër lajmeve dhe narrativeve të rreme”. Mes tjerash ajo theksoi se: ,,Kjo storje u intensifikua më 25, 26 dhe 27 mars. Kjo gjithsesi nuk më habit sepse më 27 mars Maqedonia e Veriut u bë zyrtarisht antare në NATO, kurse gjithashtu ato ditë ishim në pritje dhe u vendos të fitojmë datë për fillimin e negociatave me BE-në“.

Link nga gjithë emisioni i TV21 mund të gjeni këtu.

Ова е архива на старата F2N2. Новата верзија е достапна на: f2n2.mk

Share via
Copy link
Powered by Social Snap